-
Re: Jak karmie moje weze...
To, ze bardzo lubisz czytac ksiazki to juz wszyscy tutaj wiedza.
Rhodan2000:
W terrarium jest urzadzenie /wbudowane w obudowe z kory debowej do wytwarzania sztucznej mgly , jesli wildotnosc powietrza obnizy sie do ok 50% to zostanie natychmiast podniesiona do 65%, co ma miejsce zwykle 1-2 razy na dobe...
Weze nie potrzebuja jakiegokolwiek dymu i mgly i nie wiem skad masz takie hardcorowe informacje, ale napewno nie z ksiazek. Tak dla wyjasnienia weze nie maja tez sluchu, wiec nie masz po co urzadzac im dyskoteki w terrarium. Masz tam tez glosniki, kule plazmowa albo lasery? Takie urzadzenia sa raczej w lokalach rozrywkowych, a w terrarium co najwyzej mozesz zainstalowac system zraszajacy, ktory bedzie automatycznie regulowal wilgotnosc w Twoim terra.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>"Tańcząca z wężami"<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Sprecyzuj prosze czy to podloze jest w koncu latwe w uzyciu czy nie bo po tym monologu to ja sam nie wiem:
Rhodan2000:
Moze nie bardzo wygodne w uzyciu, bo nie widac natychmiast zanieczyszczen (odchodow)
---znaczy sie natychmiast nie widac a potem odchody sa widoczne???
Rhodan2000:
Daje sie tez stosunkowo latwo czyscic do ponownego uzycia
---wg. mnie jak cos daje sie latwo czyscic to jest wygodne w uzyciu ;->
Wiec jak? Jest wygodne czy nie? Napisz cos wiecej o tym podlozu bo nazwa mi nic nie mowi, ale to moze przez to ze nie mam tyle doswiadczenia co Ty.
P.S. Jak masz takie wypasione terrarium to zamiesc fotki w dziale zdjecia, zeby inni mogli sobie podpatrzec i moze zaczerpnac troche rozwiazan.
Bardzo Cie prosze o rozsadne odpowiedzi.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów