-
Re: Jak karmie moje weze...
wlasciwie Tobie nie potrzeba odpowiadac... wiesz przeciez wiecej po kupnie w kwietniu (?) mlodego Pythonka anizeli pozostali, Nie... zlosliwosci na bok,dlaczego jest niewygodne? odchody barwy czarnej ( "przeschniete") znajdziesz bez problemow, natomiast "swieze" maja barwe od jasno do ciemnobrazowyh wtedy trzeba uwazniej "przejrzec " grunt, ale zwykle bez problemow sie je znajduje (odchody)
Czy moje Terrarium jest wypasione? Nie nie mysle tak, caly czas projektuje nowe, duzo wieksze Terrarium, gdzie wszystkie moje 3 weze beda mogly wspolzyc na jednym terenie ...na razie mam 2, w pierwszym i najstarszym zyje "Juno" i "Heidi" (je 3 lata) a w drugim typu "Retro" najmlotrzy "Gilgamesh" .
Urzadzenia do wytwarzania wilgotnosci zostaly zaadoptowane z Lamp typu "Nebel" byly za grosze w handlu, chyba i teraz sie zdarzaja promocje (u nas Angebots) widzisz poznaj moja zyczliwosc, jesli chcesz poszukam dla Ciebie takiego urzadzenia, to koszt ok 12 Euro, sterowanie jednak trzeba zrobic samemu, albo gotowe kupic----Conrad Elkektronik koszt ok 7-18 euro, w zaleznosci od wytworcy, albo zbudowac, --koszt ok 2 Euro...
Na koniec... mgla Dzungla i Savanna... tam jest zawsze mgla poranna, wynika to z roznicy nocnych i dziennych temperatur, dlaczego mgly sa utrapieniem kierowcow w europie tylko w okreslonym czasie??? bo wtedy ziemia jest cieplejsza od powietrza, albo odwrotnie, i to powoduje mgle...
Hanna
Uprawnienia umieszczania postów