Czesc!
Ja mam zbożowke od prawie roku i jestem bardzo zadowolony (ale to bardzo)!!! Ponieważ nie jestem az tak zaawansowanym "hodowca" iwec jezeli ktos mnie poprawi to nie ma sprawy!! Ja bym zasugerowal tak jak w opisie ok. 90x60x60 (wys x szer x dl) (ale im wieksze tym lepiej dla gada - kazdy Ci to powie). Wentylacja u gory w rogu i z boku przeciwleglym do gornej wentylacji, na dole). Uwazaj budujac terra aby nie pozostawic wiekszych szczelin bo waz lubi uciekac! Światlo daj gdzies w gornym boku (aby mial roznice gdzie cieplej i gdzie zimniej to sobie waz sam miejsce wybierze). Ja swojego nie oswajalem prawie, juz po 4-5 dniach wpierniczal myszki, ale tez dawalem mu spokoj i nie wyciagalem go przez ok 20-30 dni (moze tam czasami wyciagnalem . Co moze ci sie przydac?... Jakas grzalka pod torfem przykryta jakas blacha albo szyba zeby nie rozkopywal, moze czerwona zarowka (jak chcesz), oczywiscie taki psikacz do kwiatów zeby zraszac terra, moze pinseta zeby wyjmowac odchody
P.S. Jak czegos nie napisalem to dopiszcie i jak zle cos napisalem to mnie poprawcie
P.S.2 Powodzenia w hodowli, baw sie dobrze!! Dobrze wybrales w zwierzakach!!
t3m sie!!