-
Re: choroby węży
Jak tam sobie chcesz, ja pisałem na temat pozycjonowania stron w wyszukiwarkach oraz o robieniu tematycznych witryn internetowych prace dyplomową i wiem coś o tym ale skoro uważasz 1250 za dobry to Twój wybór. Tak na marginesie są od tego programy które w ciągu kilku sekund przekonwertują stronę.
Materiały do działu choroby oraz podrozdział zdrowie już mam i jest w trakcie budowy.
Jeśli jeszcze ktoś ma coś do powiedzenia na temat strony uwagi sugestie bardzo proszę jeśli nie to wydaje mi się, że tamat zakończony.
Grochu płynności na stronie głównej nie poprawie bo na niektórych kompach chodzi bardzo szybko na niektórych wolno nie wiem od czego to zależy.
Nad tymi napisami cały czas się męczę i mam nadzieję, że wkońcu do tego dojdę, a dla Ciebie jak i innych zrobie ułatwienie i jeśli się nie będzie chciało czekać po kliknięciu w dany dział aż wszystko wygaśnie wystarczy będzie jeszcze raz kliknąć w napis który się powiększa wtedy odrazu przejdzie do tego działu. (jednak to jest na razie w fazie projektu i nie działa więc się nie wkurzajcie)
POZDRO 4ALL
Uprawnienia umieszczania postów