-
Re: Tendencja wzrostowa.
ad.1 podejrzewam że właśnie ludzie sobie niezdają sprawy z tych rozmiarów kłopotow jakie się z nimi wiążą (głównie wielkosc terrarium) chęć tego żeby gad był jak najwięcej karmiony mysle ze wynika z niewiedzy, ''lepszy na wolnosci kasek byle jaki niz w klatce przysmaki'' nieznaczy to że mamy w terrarium węże tuczyć jak zwierzęta do uboju bynajmniej jest takie moje zdanie....
ad.2 mniemam że to pytanie jest kierowane do każdego z osobna więc jeśli chodzi o mnie to mam....
ad.3 wątpię żeby ktokolwiek wybiegał w przyszłość na kilkadziesiąt....prawo prawem a życie zyciem....
ad.4 NIE, dziwne że na takie proste pytanie nieumiałes sobie odpowiedzieć? no chyba ze miało to byc retoryczne to spoko
ad.5 na podstawie wynikającej z niewiedzy po raz kolejny kundel nie kundel a gatunek gatunkiem każdy ma przypisane rozmiary przez naturę a wielkość zależy jedynie od kombinacji genowej jeden boa może mieć 2,5 m a inny 3,5 tak jak pyton moze miec 5 lub 8 m rozmiary należą do cech gatunkowych jak najbardziej ale nie mozna zapominać że również do osobniczych, we wszystkich gatunkach zdarzają się odskoki od normy ;-)
Pozdrawiam
Serpent
Uprawnienia umieszczania postów