Czemu watek z sadyzmem kierujesz do mnie. Ja mam swoje sposoby "faszerowania" gryzoni o ktorych pisalem wyzej. A jezeli ktos chce wstrzykiwac witaminy w gryzonia to jego sprawa i ja to potrafie zrozumiec w przeciwienstwie do Ciebie. I na dodatek bredzisz o jakis paragrafach ktore wszyscy maja gleboko w d... A meczac dalej watek myszoskoczka to wcale nie mam nic przeciwko podawaniu go niejedzacym osobnikom, bo jak by nie bylo jest najbardziej zblizony do gryzoni wystepujacych w rejonach zamieszkiwanych przez regiusa. Gdybys rozumiala to co czytasz to zauwazyla bys ze zwrocilem uwage ze: "myszoskoczek nie jest jedynym rodzajem pokarmu regiusa"
Co do tych 4 lat w terrarystyce to nie uwazam ze wiem zbyt wiele na ten temat i caly czas dowiaduje sie czegos nowego. A uwazam ze koles ktory jest w tym temacie od roku nie powinien pisac takich tekstow jak "czy ty masz glowe" "czy ty wogole masz wyobraznie i rozsadek" "walnij sie w leb i pomysl" do osoby ktora siedzi w temacie 3 lata dluzej tylko dla tego ze podaje witaminy w taki a nie inny spoosb. A Tobie jezeli tak bardzo szkoda myszki to powinnas nalezec do "zielonych" a nie chodowac weze ktore zywia sie tymi gryzoniami.
p.s Zato Tobie te 3 lata z pewnoscia pomogly.