Za to Tobie wydaje się, że jak masz, to masz prawo wyrokować cop jest dobre dla wszystkich węży. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam wiedzę ogólną na temat węży i wyobraźnię, że o inteligencji nie wspomnę. Jak już koniecznie chcesz mnie pluć i zmieszać z błotem to przynajmniej rób to inteligentnie (jeśli potrafisz). Sama piszesz, że podłoże sawanny to nie pylista forma, a jak sądzisz, jaką formę będzie miał piasek porównywalny z kurzem w dużych ilościach? Jak widzisz, na sawannie jest on w formie "uklepanej" obrazowo mówiąc, bo nie pyli. A w terra nawet jeśli ktoś wyda te 30 euro i wysypie 5cm warstwę tego kurzu to pylić się będzie, bo musiałoby być sprzedawane w blokach, żeby to miało postać zbliżoną do naturalnej. Więc skoro używasz moich argumentów to się nie ośmieszaj i nie pluj jadem, bo przypadkiem przyznałaś mi rację.

> To nie o to chodzi, kogos wpuscic w maliny,

Sama wpuszczasz ludzi w maliny, bo nie umiesz łączyć faktów.

Teraz to już strach kupować regiusy z importu. Kto wie, na ile z nich przelejesz swój jad... Nie będziesz karmić myszami kąpanymi w rosole, a będziesz im wstrzykiwać żywcem witaminy?.. Albo pewnie nakarmisz kilka na siłę, w razie gdyby nie chciały jeść. I żebyś się nie zdziwiła jak przyjmę zaproszenie

pozdrawiam, Karla