Na poczatku witam wszystkich!!
Wiem, ze tego typu temat byl juz poruszany wiele razy, wiec jezeli nikt mi nie odpowie beczal nie bede!!![]()
I. chcialbym spytac jakiego weza polecili byscie mi na poczatk?! DOdam, ze od 3 lat mam 2 zolwie czerwonolice i mniej wiecej wiem o co biega z tego typu zwierzakami bo maja sie dobrze- sa zdrowe i maja chyba wszystko co moglem im zapewnic! (Chociaz zdaje sobie sprawe ze zolw i waz to 2 rozne stworzenia!)
II. Ile mniej wiecej moze kosztowac waz ktorego polecieliscie mi w odp. na I pytanie. Pytam, zeby nie kupic weza a pozniej zalowac ze za ta kaske moglbym sobie gdzie indziej kupic 2 takie same!
III. Planuje zbudowac "trojkatne" terrarium w rogu pokoju . Planuje zeby mialo okolo 1,8m wysokosci, a 2 scianki przylegle do scian pokoju mialy okolo 1,5m.
tylne scianki w terrarium chce zbudowac ze sklejki pomalowanej "ekologiczna" farba i oddzielonej od muru 5cm styropianem. Przod szkalnny! Co o tym myslicie?
IV. NA koniec podpowiedzcie mi jak mam przekonac mame ze waz jej nie zje/udusi/pokasa itp?!?
Z gory dziekuje za wszystkie odp.
Pozdro dla was i waszych "pupili"!![]()