Jasne

Nikt nie rozmnożył regiusa jeszcze i nie udokumentował tego
W końcu to najtrudniejszy wąż na świecie - to wnioskuję z Twoich postów (nie licząc tych w których obrażasz ludzi).

Zastanawiam się, czy samice które wielcy hodowcy (przepraszam - powinienem napisać importerzy odmian barwnych) w USA importują zapłodnione, po złożeniu jajek wracają z powrotem do Afryki w celu ponownego zapłodnienia....
Skoro masz tak dokładne informacje na ten temat - przybliż proszę mechanizm tego fenomenu nam wszystkim.

Czekam równiez na informację o nagrodzie National Geographic - na oficjalnej stronie i w oficjalnym archiwum ani słowa nie ma. Może to gdzieś ukryta informacja....

Pozwoliłem sobie zapytać o opinię na temat rozmnażania regiusów Dan'a Sutherland'a, który od 15 lat ma do czynienia z tym fenomenem i jest autorem jednego z takich "przepisów" rozmnażania regiusów. Poczekamy co on na to odpowie.

Widzę, że konkretnych informacji i potwierdzonych danych jakie starałem Ci się pokazać wolałaś nie skomentować i poprzestałaś na złośliwościach. Mnie to dużo powiedziało o rozmówcy akurat.

Pozdrawiam