-
Re: P. Regius - najważniejsze tematy??
opis już czytałem, jednak sam wiem (na podstawie pająków) że sam opis gatunku to jest zaledwie kropla w morzu. Ja chciałbym się o tych przepięknych gadach dowiedzieć conieco więcej niż to co jest w opisie, miałem nadzieję że podacie jakieś konkretne wątki na które należy zwrócić uwagę, nie liczę na linki przecież sam napisałem "(jak to nie sprawi kłopotu to nawet linki do nich)"
Miałem na myśli to żebyście podali czego szukać, o czym głównie czytać itp. To znacznie by ułatwiło przeglądanie, bo sporo tematów na forum zaczyna się jednym, a kończy sprzeczkami pomiędzy innymi urzytkownikami.
Poza tym trochę ciężko jest szukać czegoś konkretnego gdy się nie wie na co głównie zwrócić uwagę (wiem że podstawą o której trza czytać jest temp. wilgotność i branie na ręce) ale co poza tym??
ps. czy nie lepiej by było wam napisać tak na temat, a nie informować o tym co jest mi powszechie znane .... "przejżyj to co było wcześniej na forum" itp. ??
Pozdrawiam i proszę o poważne potraktowanie mojej prośby, jeżeli nie chcecie zrobić tego ze względu na mnie to zróbcie to dla węża jaki może być moim podopiecznym. Im więcej ja będę wiedział tym lepsze warunki będę mógł mu stworzyć!!
Uprawnienia umieszczania postów