-
Re: Tygrysi jako pierwszy
przekonaliscie mnie. wszystkim bardzo dziekuje. bylem w zoologicznym i jak facet uslyszal co mowie to malo zawalu nie dostal (nie przesadzam). zeby mi to wybic z glowy wziął mnie i moja mame na zaplecze i pozwolil mi nakarmic oswojonego pytona tygrysiego. byl piekny. albinos. ale byl strasznie duzy. jak sie zapytalem to facet powiedzial ze ma ponad 3,5m. dopiero sobie wyobrazilem jak moze on wygladac u mnie w domu. taki albo i dluzszy. zanim przepełzłby do drugiego pokoju to by był jeszcze w pierwszym. jednak mieszkanie 63m^2 jest stanowczo za male. nawet nie wiem czy powinienem kupic b.c.c. bardziej zastanawiam sie nad tęczówka lub regiusem. tym wężom bede w stanie zapewnic byt. poza tym bardziej zaszkodze terrarystyce jak mnie pogryzie(w najlepszym razie) niebezpieczny wąż niz pomoge. pomoge nawet jak bede hodowal takiego regiusa czy tęczówke. teraz doceniam nawet weze wlasciwe takie jak zborzówka, mahoniówka czy wiele wiele innych.
Jeszcze raz BARDZO DZĘKUJĘ WSZYSTKIM!!!!!!!!!!! Teraz juz wiem gdzie szukac pomocy i porad w sprawie zwierzat.
POZDRO
Uprawnienia umieszczania postów