-
Re: ZDJĘCIA
Witam
Panie Łukaszu U. nie chcę tu nikogo bronić ale czy nie przesadził pan troszkę z pouczeniem nowego forumowicza? Wydaje mi się że na forum chodzi o to żeby jeden drugiemu pomagał ale pomagał w trochę bardziej kulturalny sposób niż pan to zrobił. Po takich wypowiedziach czasem wydaje mi się że jest to kaźnia dla nowych mało oczytanych czlonków naszego forum. Tak na marginesie to za niedługo staniemy się zamkniętą kliką starych fanów żółwi dla których każdy nowy amator hodowli tych niewątpliwie fascynujących zwierząt będzie wrogiem którego trzeba zniszczyć. Bardzo się cieszę że coraz więcej ludzi chce się pochwalić swoimi ulubieńcami ale jak widać nie wszystkim się to podoba.Na tym przykładzie można świetnie zobaczyć ile nauczył się nowy forumowicz w tym przypadku pan Michał Drob, on pokazał nam swoje zdjęcia a my mu powiedzieliśmy jakie braki ma jego akwaterrarium, tylko że jeśli będziemy to robili dalej w ten sposób co pan Łukasz U. to będą to prawdopodobnie jedne z ostanich zdjęć na tym forum(żółwim nie wiem jak z innymi). No bo po co wystawiać zdjęcia zwierzaków skoro można się narazić na ośmieszenie i krytykę czasem dość mocno przesadzoną.
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów