-
Re: Żólwiaczek
Ciesze sie ze podkresliłeś że w dużej mierze są z odłowu bo ja dostalem zapewnienie że on nie jest z odłowu, a nie mam podstaw aby sadzić że zostałem oszukany wiec powstrzymaj sie od takich komentarzy. OKI ?? co do wielkosci to proponuje zapytac sie na forum wlaścicieli tych własnie zwierzaków czy komus florydzki urósł do takich rozmiarów a tepo wrostu zwierząt w niewoli zalezy od tego czyj je karmisz, i ile tego jedzenia dostaja ( jeżeli z tym sie nie zgadzasz to naprawde nie wiem o czym rozmawiamy), i jezeli chcesz aby Twój żółw wyglądał jak świnia z płetwami i dluga szyja to zawsze można go karmić na siłe a wtedy to i 50 cm to bedzie malo. Pozatym jak już powiedziałem propomuje nie zasmiecać forum naszymi dyskusjami, i jeżeli ktos jeszcze ma jakieś ale to zapraszam na bardziej prywatne pole - namiary podałem. Pozatym uważam że kolege hansa bardziej interesuje jego temat chcecie dyskutować na temat żółwiaka florydzkiego proponuje otworzyć własny temat bo to jest poprostu brak szacunku dla osoby która stworzyła ten temat bo chciała sie czegoś dowiedziec :/
Pozdrawiam,
Michał Kowalski
PS MataMan X tak tylko chciałem Ci powiedziec że Twój poprzednik jest poprzedniczką (to chyba nie jest aż taki prolem sprawdzić czyjeś dane osobowe
)
Uprawnienia umieszczania postów