-
Re: Zółwik:)
Jak często zdechchnie sobie ptak i wpadnie do wody albo jakieś inne zwierze? Nie za często. Czy żółwie są jedynymi amatorami takiej karmy? Nie. Czy żółw żyje samotnie czy w stadach? W stadach. Jak szybko zostanie zjedzone to coś? Szybko no może w kilka dni. Co dalej? Nie ma mięsa ssaków. wracamy do rybek.
Tak więc mimo że mięsa zjedzą ile wlezie to nie mają go często. I w związku z tym uważam że nie należy traktować mięsa jako pokarm podstawowy czy dodatkowy a tylko jako odświętny przysmak.
Takie są moje wnioski.
Co do warzyw sam pisałeś "Wg. mnie pożywienie powinno jak najbardziej dopowiadać pożywieniu naturalnemu, mam pytanie skąd nad rzeką Missisipi wezmą jabłka,banany lub śliwki !!!!???nie mówiąc juz o marchewce.Z tego pokarmu zrezygnowałbym całkowicie!" Dlaczego teraz twierdzisz że "nie jest to moja niechęć do warzyw i owoców tylko moich żółwi". Widzę tu pewną nikonsekwencję.
pozdrawiam
Proponuję zrezygnować z płaskiego wyświetlania postów. Wiem że może to być trudne na początku ale potem o wiele wygodniej się odpowiada i widać kto na co odpowiedział. Oczywiście jak będziesz chciał.
Uprawnienia umieszczania postów