-
Re: Problem z pokarmem
MataManX jak słyszy gammarus robi się troszke nerwowy...
) chyba wiem dlaczego, ostatnio dowiedziałem się że jeden "kolega" z pracy ma dwa czerwonolice... no to rozpocząłem z nim pogawędke co i jak, więc ma dwa czerwonolice, akwa 50l, żółwie ma kupione od kapselków teraz mają trzy lata i jakieś 17-18 cm karapaksu, bez grzałki bo w domu ma ciepło... bez UVB, karmione GŁÓWNIE GAMMARUSEM mięsko od święta i wapno też, dzieci robiły sobie z nich AUTKA.... albo jeżdziły w wózku jako lalki... jak zadałem pytanie DLACZEGO?? odpowiedział że NIE WIEDZIAŁ.... ( w sklepie nie powiedzieli...) ot prosze przeciętny terrarysta z TRZY letnim stażem.....(za przeciętny ktoś się na mnie może obrażić,nie miałem namyśli nikogo z forum!! miałem na myśli iż takich ludzi jak mój "kolega" z pracy jest hm..dużo?!), i co WY na to?? mnie opadły ręce i brakło słów... wydrukowałem co mogłem na temat i dałem gosciowi poczytać, wnioski o swoim braku wiedzy i nieodpowiedzialności niech sam wyciągnie, ja już nic więcej nie moge zrobić, no moge służyć radą jak przyjdzie z pyt. dlaczego mu gadzinki chorują???
Uprawnienia umieszczania postów