Wiecie u moich podopiecznych by to napewno nie przeszloAlbo wiekszosc z was ma jakies dziwne zolwie ( sorry ze urazilem was kochane zowiki) bo nie zapomne jak mi tata jak bylem maly zalatwil rybki. O to ta historia:
Pewnego razu do akwarium z rybkami doszla nowa rybka, byla dosc agresywna
Wiec po jakims czasie zaczely sie wszystkie bic bo rownowaga zostala przez nia zachwiana. Mnie przy tym nie bylo(tata mi wszystko opowiedzial) Moj tata nie wiedzial co robic, pomyslal ze przezuci rybki do zolwia na chwile. No, a tu moj pamietny Derus (tesknie jeszcze za Toba) jak nie wszystkie po koleji to paszy bral i zjadal. No i to koniec historii!
Zolwie nie powinny byc z rybami w akwarium sa tego 2 przyczyny:
- Musza miec inaczej uzadzone akwarium
- Zolw zawsze bedzie drapiezca on to ma w genach :P Ja moim nie daje zywych ryb z 2 powodu bo sa mojej siostry i zal mi rybek wole kupic im juz suszone
Pozdawiam Wojciaszek przepraszam, ze jako jedyny jestem przeciwny czymania rybek z zolwiami tzn. jesli myslicie ze beda sobie tak zyly razem, jako pokarm to jak najbardziej wiec prose odwolac zarzut rzucone na tego zolwiaZOLW NIE JEST MORDERCA ON ZABIJA ZEBY ZYC
![]()
PS. No wlasciwie jezeli maci zauzmy 50-100 rybek i rozmnazaja sie strasznie bardzo to mozna zolwia czymac z nimi, ale i tak jestem przeciwny mi tu nie chodzi o rybki tylko o kochanye zolwie zeby arunki w akwarium byly pod nie, a nie pod potrzeby ryb :]