-
Re: żarówka i dezynfekcja
cyt. "no chyba że ktoś ma nadmiar kasy i lubi firmowe zwykłe rzeczy "
jak widać napisałem KTOŚ a nie że Pan....(żeby nie było obrazy że pisze Ty) i to w przypadku jesli ma nadmiar kasy... więc najechanie na mnie, i zresztą oburzanie się było nie na miejscu... zresztą większość raczej jej w nadmiarze w tych czasach nie ma... poza tym napisałem prawde poza tym że świeci a żółwiom raczej jedno co świeci czy lustrzanka za 1.50zł czy za 26-30zł skoro nie emituje prom UVB o które w tym temacie chodziło...
większosć ludzi zanim coś kupi żółwiom musi przemyśleć 3 razy.. (takie czasy..) więc po co ktoś początkujący ma niepotrzebnie wydawać kase ( bo sprzedawca wprowadził wbłąd..) skoro może dołożyć jeszcze kilka zł i kupic świetlowke terra. pisząc tak chciałem aby nie ponosiła zbędnych wydatków Inger...
a jeśli twierdzisz że jest lepsza więc napisz dlaczego, co daje ta potężna różnica w cenie między zwykłą a tą z hagena? ( ale jakies konkrety, moim zdaniem różnica w widmie będzie baaardzo mała..) to jest forum więc każdy moze i powinien wyrażać swoje opinie i poglądy nt. np. sprzętu terrarystycznego a nie zaraz wypominać komuś że jego innym hobby jest tuning sam. i ile w to wkłada kasy.. (nie tylko zresztą.. tuning zapomniałeś jeszce co jest na pierwszym miejscu kajakarstwo które tez nie jest zbyt tanim hobby..)
Uprawnienia umieszczania postów