-
Re: Czy ktos probowal?
>>>Drzewołazy + gekon płaczący (czytałem że bodajże w niemczech jest to całkiem popularne połaczenie)
z tego co wiem to 1 osoba tak miala
>>>>Nie jestem specjalistą i nie chcę czyiś poglądów obrażać, ale zauważyłem iż na polskich serwisach terrarystycznych ciagle odradza sie łączenia gatunków. Jeśli ktoś szuka na ten temat informacji, to lepiej szukać na zagranicznych stronach, bo w Polsce są wszyscy "anty" do tego...
jesli zrobisz terrarium o rozmiarach 200x200x200 to lacz je sobie ale w terrarium o takich rozmiarach, ktore jest idelane dla pary vittatusow ... ?? pomysl
pozatym nie sadze zeby dobrze robila tak wysoko wilgotnosc gadom(gekony czy anolisy) gdzie sie wygrzeja ? zarowki drzewolazom nie wlozysz ... swietlowka tez slaba 2.0 a dla gadow to za malo, anolisy sa spore w porownaniu do zabek, wola wiekszy pokarm, nawet duze gatunki drzewolazow wola np. skoczogonki niz swierszcze, swierszcze zniszcza cala obsade roslin, malych nie upilnujesz ...
no i chyba argument, ktory byc moze trafi do Ciebie, gekonik placzacy to w porownaniu do cen drzewlazow grosze ...
Uprawnienia umieszczania postów