Częściowo się z tobą zgodze Wiciu. Co do tego że ludzie najpierw kupują a potem sie zastanawiają co z danym zwierzakiem zrobić, gdzie go umieścić .. itp słowem męczą niewinne zwierzaki. Jak już powiedziałem nie dokońca gdyż takie informacje o jakie pyta autor (którego pozdrawiam [też jest z Białego]) nie zawsze takl dokońca są w książkach wyjaśnione (jeśli wogóle). Książka jest książką a doświadczenie hodowców to doswiadczenie..... Poza tym NIE WE WSZYSTKICH KSIĄŻKACH JEST TEN TEMAT!!!!!!!!!!!! Kupiłem książkę pt "Pająki Ptaszniki" p. Cieślaka i tam na ten temat jest naprawde niewiele ( Mając książkę sam pytam o różne rzeczy na pierwszy rzut oka banalne a jednak nie do końca. A i jeszcze jedno NIE MOŻNA OPIERAĆ SIĘ WYŁĄCZNIE NA JEDNYM ŹRÓDLE ps Innej książki o tych cudownych stworzonkach nie widziałem. Widzisz Wiciu tak nie do końca masz racje........

Pozdrowionka wszystkim terrarystom i dziękuje wszystkim którzy chcą odpowiadać nawet na takie pytania zadawane przez "zielonych" bo przecierz od czego są Kumple po fachu ))))))))))))

Metus
metus10@wp.pl gg 3092359