Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Samo Zycie ...

walter
    Guest

Samo Zycie ...

Re: Samo Zycie ...

@walter:
    "Bywa i tak - niedoszla kandydatka na moja kolejna (trzecia) malzonke oswiadczyla, ze albo ONA albo moje
    ROBACTWO!!! "

nigdy bym nie pomyslala ze tacy ludzie jeszcze istnieja....... (tzn. tacy jak ta kandydatka)

Atrax Robustus :-)
    Guest

Huhros
    Guest

hehe
    Walter prawdziwy z Ciebie hardcore'owiec
    jak mogla wyzwać Twoje pupilki od robactwa ???
    brrr
    powinna dostać w tube
    proponuje: kup sobie 2* Rosea a co tam nie czesto traci sie kandydatke na żone

qrcze no a moglo byc tak pieknie....... Ale moze zmieknie... moja tez tak mowila. mowila tez ze jej noga wiecej w moim pokoju nie postanie a teraz przychodzi...a pajaka nazwala "Krysia" moze nawej jej sie spodobal?!

Pozdrawiam Pajaczek na szczescie ^**^

No coż nie można mieć dwóch przyjemności naraz...

Pozdrawiam

Huhros
    Guest

wiadomo
    z ptasznikiem nie musisz chodzic do restauracji, nie wyzywa na Ciebie, nie robi fochów, zadko go karmisz, jest wierny i nie musisz sie o niego motac-bierzesz siano, idziesz do sklepu i juz go masz

no i jego nigdy nie boli głowa...

walter
    Guest

Hello

Fryta Ty lepiej uwazaj bo jak to niechcacy jakims trafem Twoja pani zobaczy to mozesz miec........ kto wie co babie ztrzeli do glowy. ;]

ps qrcze no od wczoraj nie moge postawic zadnego polskiego znaku!? co jest?? Nigdzie indziej nie ma tego problemu tylko tu? co z tymi znakami??? polskie znaki wygladaja tak : B|[ (tylko trzy da sie postawic "polskie znaki" a reszty po prostu wogole nie pisze)

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów