,,...mam wrazenie ze koles ktory Ci wysylal tego pajaka cos spieprzyl...,, --- >a wiec Metus,tym kolesiem jestem ja, TomekG i gwarantuje Ci ze nic nie schrzanilem.
Jedyna i cala wina lezy po stronie firmy wysylkowej,ktorej odwaze sie napisac nazwe- SERVISCO ,by ostrzec potencjalnych klientow chcacych skorzystac z jej uslug.

Wspomne ze w tym niefortunnym dniu wyslalem jeszcze 3 inne pajaki (2 smithi i regalis)Przezyl tylko ,a moze az regalis,zawdziecza to z pewnoscia swoim ,,wrodzonym,, umiejetnosciom przyczepiania sie do podloza (przypominam ze jest to pajak nadrzewny).Owego pajaka otrzymal kol.Atrax Robustus :-).Reasumujac stracilem 3 ,od malego hodowane pajaki.Wierzcie mi ,ale mi rowniez jest szkoda pajakow,a szczegolnie zawiedzionych klientow(slowa te kieruje glownie do Kafara,ktory stracil juz nie pierwszego)

Wracajac do sposobu przesylania pajakow przez tzw.firmy kurierskie jest to ROZBOJ W BIALY DZIEN.Sposob traktowania przesylek (za ktore bierze sie grube) pieniadze jest karygodny.Jeden z klientow mowil mi ze odbierajac paczke z samochodu,zauwazyl ze wszytkie paczki byly bezladnie rzucone (wsrod nich byla adresowana do niego paczka !!! z naklejka OSTROZNIE SZKLO)To mowi samo za siebie.

Kafar ---> moze nie bede juz sie powtarzal na temat tego co czuje,ale calkowicie jestem przeciwny temu abys rezygnowal z hodowli pajaka.Nie mozesz przeciez z powodu jakis dupkow rezygnowac z przyjemnosci.Z pewnoscia juz wiesz co sie stalo z reszta pajakow,a wiec nie jestes wyjatkiem i nie ma tu mojej winy (z wyjatkiem tego ze wybralem i zaufalem takiemu a nie innemu przewoznikowi)Chcialem jak najlepiej.
Wiecej juz nie skorzystam z ich ,,uslug,, i ostrzegam innych.

Pozdrawiam Ciebie oraz innych terrarystow
TomekG