-
Re: HoRRoR na eBay'u
Alez oczywiscie 
Prosze mi szanownie wybaczyc obraze ....
Nie bede z Pana robil kretyna, ani z nikogokolwiek :]
Post ten napisalem w przyplywie zlosci, bo jak widze takie (#$%^$#@!#) barbarzynstwo (w miejsce kropek prosze wpisac jakis wylgaryzm), to mnie za przeproszeniem SZLAG TRAFIA.
A co do hackingu... co nieco wiem, ale jeszcze NIGDY nie uzylem tego w praktyce, bo dawno temu moja strona zostala zhackowana i sam wtedy zaczalem sie uczyc, zeby zrozumiec, co sie wtedy stalo.
Hackingu nie uwazam za dobrodziejstwo i nie chce niepotrzebnie sie narazac, czy tez wejsc w konflikt z prawem. Poza tym myli sie Pan, ze sie tutaj obnosze...
No nie wiem, nie wiem, to jest chyba ostatnia rzecz, z jaka sie mozna obnosic, bo po pierwsze: gdybym juz sie chcial przechwalac, to znalazlbym inne do tego powody, niz to, ze pare lat temu przeczytalem kilka tutoriali, w ktorych bylo, co potrzeba.
A po drugie haslo: "jestem dobrym hackerem" jest w sieci odbierane jako obraza i juz raz przez takie przechwalki kolega stracil powaznie reputacje wsrod internautow...
A ja nie zamierzam do niego dolaczyc.
W sumie mam bardzo slabe nerwy, jesli chodzi o zle traktowanie zwierzat i gdyby mi ktos pokazal w tej chwili cos podobnego, to nie wiem, czy nie napisalbym czegos jeszcze glupszego.
>>"Mógłby pan wykazać się odrobiną szacunku...".
Alez szanuje wszystkich uzytkownikow tego forum. Niech Pan znajdzie jakis post, na ktorym obrazam ktoregos z jego bywalcow...
Mysle, ze wyjasnilismy sobie juz wszystko. Jesli jakies dalsze pytania, to prosto z mostu...lubie, jak jest wszystko jasne ;]
Pozdrawiam.
Aha to jeszcze przy okazji odpowiem na pytanie:
Nie, nie uwazam ludzi z forum za debili, czy tez za nawalonych idiotow.
Chyba, ze ktos jeszcze czuje sie pokrzywdzony moim postem, to zapraszam do dyskusji i wyjasnimy wszystko...
Uprawnienia umieszczania postów