-
Re: HoRRoR na eBay'u
to wg Ciebie penie jest tez wszystko ok jak przemycaja zwierzeta przez granice?? tak?? Widziałes moze kiedys jak przewoża np żółwie?? Zaklejają je taśmą klejącą zeby ni drapaly i jada tak bez jedzenia i picia wiele godzin a nawet dni.... no bo przeciez czemu nie zarobic troche kasy co??? Przeciez to jest glupota ludzka!!!przeciez ten ludzki gatunek zniszczy wszystko..... wszedzie gdzie pojawia sie czlowiek od razu cos jest nie tak. Pomysl sobie ile zla wyrzadzil swiatu czlowiek i w wiekszosci to tacy bezmozgowcy co mysla tylko o wlasnej dupie i kasie. Wszystko jest ok jesli dzialania takie maja cel. Nawiązales tutaj panie Jaca do zabijania dla jedzenia. Osobiscie uwazam ze jesli czlowiek zabija aby przezyc to jest wszystko ok. Nie mam nic przeciwko jesli ktos zjada pajaki ale jesli ktos zabija i meczy zwierzaki po to zeby se zarobic to wg mnie jest nie fear. Podsumowując.... Najpierw nalezy sie zastanowic a pozniej dzialac... Nie wiem czy odpowioednio wyjasnilem o co mi chodzi ale mam nadzieje ze tak. Pa
Uprawnienia umieszczania postów