-
Re: Nowy Dzial
hmm, a czemu by nie odpisac.
Albo chociaz zrobic taki trick, zamiast odpowiedzi:
http://terrarium.com.pl/ptasznikkedzierzawy.php
to by chyba gosciowi wystarczylo, a poza tym chyba lepiej, zebys mu odpisal, niz zeby mial, jak to mowisz "zasmiecac forum" :]
Jak nawet taki dzial dla poczatkujacych powstanie, to i tak nie zmniejszy to liczby postow ludzi, ktorzy sie ciesze wylinkami. Bo ostatnia rzecza, jaka mi przychodzi do glowy, to kwalifikowac hodowce po tym, czy po wylince ptasznika pisze o tym na forum, czy nie.
Ale jakies poczatkowe FAQ by sie przydalo.
Jeszcze zastanawiajaca rzecza jest jedno. Jesli tutaj sie wkurzaja na posty poczatkujacych i mowia, ze az sie wymiotowac chce, jak sie to czyta, to juz widze, jakie bedzie zainteresowanie na forum dla poczatkujacych. Bedzie przez niektorych w ogole nie odwiedzane, bo, jak taki geniusz zobaczy napis FORUM DLa POCZATKUJACYCH, to od razu powie: "O Jeeeeezuuu, znowu wylinki i plamki na odwloku, az glowa juz od tego boli." I w ten sposob niezaawansowani pozostana sami ze swoimi problemami, wiec uwazam, ze to raczej sredni pomysl. Moznaby podzielic forum ptaszniki na dzialy:
- Wylinki
- jad
- karmienie
- etc.
Jednak i tak wydaje mi sie, zeby zostawic tak jak jest, bo przeciez nikt nie musi czytac postow o wylinkach i plamkach, tylko wybrac sobie ciekawsze watki.
No to tyle mojego plumkania
Pozdrawiam :]
Uprawnienia umieszczania postów