-
Re: Kilka słów z mojej strony
Jest tu wiele dam, ktore hoduja ptaszniki:
chocby Awikularia (moze znasz ten nick).
Oprocz tego, nie wszystkie kobiety brzydza sie pajakami, bo wiem, ze na samym forum jest wiele przedstawicielek plci pieknej, ktore zajmuja sie hodowla. Przykladem kobiety, ktora w ogole nie boi sie pajakow jest moja mama
(ale raczej ciezko bedzie mi ja Tobie przedstawic).
Jesli nie zrozumiales, co pisalem, to trudno. Pisalem, ze sa inne sposoby imponowania innym, niz hodowla ptasznikow oraz to, ze wiekszosc osob na tym forum nie kieruje sie czysto materialistycznymi celami, a hodowla ptasznikow sprawia im przyjemnosc. Pisalem tez, ze nieprawda jest, ze ptaszniki sa niebezpieczne (przynajmniej wiekszosc nie jest) i ze statystycznie, wiecej zgonow powoduja hodowle "niebezpiecznych psow", niz ptasznikow (ktore nie spowodowaly jeszcze zadnego zgonu wsrod ludzi). Poza tym dyskusja na temat sensownosci hodowli i ich powodow nie bedzie miala sensu, jesli sam nie hodowales pajakow. Ale nie moge namawiac Cie, skoro sie nie interesujesz pajakami, bo wtedy hodowla jest bez sensu. Ja sie na przyklad nie interesuje rybkami i hodowla taty raczej jest mi obojetna.
Ps.
Polecam Brachypelmy i Grammostole
))
Uprawnienia umieszczania postów