-
Re: Kilka słów z mojej strony
Ja jestem kobietą, która hoduje pajaki. Lubię je, podobają mi się i mnie fascynują. Natomiast nie imponują mi faceci z uśmiechem jak z reklamy pasty do zębów, z supersamochodem typu James Bond. Cóż, jestem ciut staroświecka i raczej wolę wnętrze człowieka, niż opakowanie... W końcu gówno też można zapakować w śliczny papierek...
Są ludzie, dla których pająk to coś najbardziej obrzydliwego na ziemi i czują do niego nieopanowany wstręt. Rozumiem takich ludzi. Ja mam podobnie - nie cierpię walk wschodu i broni palnej. Ale to nie znaczy, że od razu mam krytykować kogoś lub go obrażać. Smecta nie lubi pająków, to spoko, uszanujmy to. Ale on też powinien uszanować naszą pasję i nie obrażać nas, oraz nie wyśmiewać. Każdy ma w końcu swoje hobby i "miłości".
Pylius też ma trochę racji. Ja osobiście nie chciałabym, abyśmy się tylko kłócili, wyśmiewali, itp. Po co? Krytyka jest dobra, ale też w granicach rozsądku. Jeżeli ktoś mnie obraża, mówiąc, że kradnę fotki, to się bronię. DJ chyba zrozumiał, że tego nie robię i mam nadzieję, że jest już spoko.
A tak poza tym ten cały wątek jest niepotrzebny. Po co znowu się przemawiać? Pogadajmy lepiej o ptasznikach - po to w końcu to forum jest.
Pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku.
Awikularia
Uprawnienia umieszczania postów