-
Re: Szalony terr(o)arysta
to zalezy.. w Katowicach jest fajny sklepik terrarystyczno akwaryjny gdzie dorosle pajaczki w szklanych terrariach pajaczki maja kryjowki z polowek kokosa, mniejsze sa w pudelkach po salacie takze maja kryjowki jak sie domyslam bo do nich nie zagladalam, male sa wpudelkach po filmie i ceny fajne maja :] tam wlasnie kupilam moja boehmei z zamowieniem na telefon 
Kobieta ma pojecie o pajakach, porozmawiac spoko mozna, skorpioniki takze fajne waruneczki, weze takze, jaszczurki, nie wspomne jakie terra maja legwaniki uuuu bylam pod wrazeniem pierwszy raz widzialam legwany w tak duzym terra w sklepie, bo u hodowcy lub w zoo w chorzowie to owszem widzialam heheh..
W trakcie rozmowy dostala takze namiary tutaj bo byla bardzo zaciekawiona..
Rybki takze maja warunki, bo w Tychach we wszystkich sklepach jakie znam rybki sa w pustych akwariach i plywaja masowo, a tam, zwirek, roslinki itd itp mnie sie tam podoba, z malym wyjatkiem malego bajzlu w jednym z pomieszczen ale moze jak bylam tam te kilka razy to akurat bylo po jakiejs dostawie lub cos. Niedlugo znow sie wybiore pewnie zwroce na to uwage jako byly praktykant w masie sklepow, a takze pracownik sklepow gdzie jak widzialam kupke piasku na podlodze musialam zaraz zaiwaniac by nikt nie zauwazyl tego procz mnie heh...
I to jest jeden z 2 sklepow zoologicznych gdzie widzialam zwierzaki z warunkami, drugim jest jeden w Tychach gdzie papuga Zako nawet zyje poza klatka w ciagu dnia, do klatki wchodzi pojesc
)
Uprawnienia umieszczania postów