Cześć
To ja CD/Tombik ale mam nowy nick bo zapomniałem hasła i maila jaki podałem wczesniej ^^ to ja tez opowiem 2 historie wydaje mi sie ze sa bardzo zalosne.
1) Do sklepu przyszla dostawa 2 gatunkow ptasznikow. A wiec pytam sie pewnego pana jakie gatunki dostali a on mi odpowiada (cytuje): Brachopelma Albobilosu i jeden taki kolorowy.. hmm niech sie pan spyta tej pani ja z tym brzydactwem nie chce miec do czynienia !! Poszedlem nastepnie do wskazanej pani a ona powiedziala ze ten kolorowy to Brachypelma Smithi tylko ze jakas afrykanska odmiana (!!) bo ma fioletowe (!!) nogi. pomyslalem sobie "LOL" i wyszedlem.
2) Bedac w sklepie patrzylem na zwierzaczki i juz od dluzszego czasu zastanawialem sie nad tym co sobie sprawic anolisy zielone czy gekony lamparcie. A wiec z zapytaniem udałem sie do sprzedawcy co on by proponowal dla srednio zaawansowanego terrarysty. a wiec dostalem odpowiedz ze on by proponowal gekony lamparcie bo nie łażą po szybach i nie wyjda z AKWARIUM a poza tym potrzebuja mniejsze wogole to akwarium a poza tym czesciej sie mnoza i wogole sa ladniejsze. a mowie ze sa nocne i w dzien malo je widac a on mi mowi :" jak pan nie zrobi im kryjowek to w dzien bedą biegac" LOL !!!!