-
Re: znowu mi versi zdechła i jestem lekko wkurzony
tego Ci szanowny kolego nie wytłumaczę bo nie wiem - nie znam się na genetyce - jestem mechanikiem
ja to tylko wyczytałem gdzieś nawet nie pamiętam gdzie, więc jeśli są to bzdury(jeśli tak jest) to proszę o wykasowanie mojego postu - nie będę się kłucił o coś jeśli sam nie wiem czy to jest prawda czy splot.
to co zostało napisane przezemnie to wyczytałem i zamieściłem w poście dlatego, że chciałem poznać prawdę czy takie zjawisko jest możliwe.
nie będę się o to kłucił bo nie widzę najmniejszego sensu
powtarzam - jeśli to bzdura to sorry i ciach temat - nie będę roztrząsał czegoś w czym nie mam pewności i podparcie więc z całym szacunkiem, Jaca, nie oceniaj ani nie oskarżaj mnie.
Pozdro !!!
a jeśli chcesz pogadać o takarkach, frezarkach, szlifierkach do drewna, ręcznych i z uchwytem elektro- magnetycznym, spawarkach, krajalnicach, wiertarkach stołowych, pionowych czy ręcznych czy też o ślusarni, kuźni, kowalstwie artystycznym, prasach czy młotach pneumatycznych pionowych to zapraszam - znawcą genetyki nie jestem - mam znikome infirmaje( nie wiedzę - bo to różnica) więc przepraszam jeśli są to bzdury - ale takiego wyjścia też ie wykluczam i proszę mnie nie obrażać, a zwrócić tylko uwagę jęśli powiem coś źle.
raz jeszcze pozdrawiam- dużo ELO !!!
Uprawnienia umieszczania postów