Do Mysza:
Rozumiem o co ci chodzi. Po prostu na podstawie twojego pierwszego posta pomyślałem że chodzi Ci o forum. Też o takim katalogu myślałem, ale to w późniejszej kolejności.
Do Robson:
No dzisiaj już wstępnie rozplanowałem wygląd stronki i od jutra mam zamiar zaczynać robić (akurat jestem chory i siedze w domu to troche czasu będzie :]).
Dobrze by było gdyby ktoś się rozejrzał za jakimś serwerkiem gdzie stronę można umieścić. No nazwę strony i domenę można wymyśleć (później głosowanie można zrobić;]). Jeśli macie trochę czasu to piszcie artykuły o gatunkach, karmieniu, terrarium itp. bo to będzie potrzebne w dość dużych ilościach;](no i żeby nie były na odwal zrobione-lepiej troche dłużej posiedzieć i poczekać bo chyba chcemy żeby stronka była profesjonalnie zrobiona a nie głupoty żeby na niej wypisywane były). Pomyślcie też jakie działy mają się znajdować na stronie (np. opisy gatynków, żywienie itp.). Ja od jutra zabieram się za robienie strony i jak coś będzie ciekawego to dam znać;]
Aha. Myślę, że wszystkie pomysły itd. piszmy w tym topiku żeby forum nie zaśmiecać nowymi tematami.
Pozdrawiam Marek