Niestety, jestem widocznie wredny dla poczatkujacych (nie mam takiego zamiaru, ale niektorzy tak to wlasnie interpretuja)...
Juz tu byl jakis user, ktory zrezygnowal, bo nie mogl dostosowac sie do zasad (... temat o nietoparzach raczej nie pasuje do dzialu "ptaszniki"... albo ja jestem staroswiecki :>).
hehe
Ja tez uwielbiam czytac forum, ale jak sie czyta wciaz to samo, to wszystko robi sie monotonne .
Poza tym nie usuwam wszystkich postow, bo gdybym mial kasowac wszelkie tematy, ktorych rozwiazanie znajduje sie w FAQ lub archiwum, to tu by juz wiele postow sie nie pojawialo. Kasowane sa te takie NAJBARDZIEJ podstawowe, jak:
wylinki, niejedzenie, urzadzenie terrarium, jak urzadzic pudeleczko po kliszy, jakiego wybrac na poczatek, zakopal sie i nie wychodzi... i takie tam podobne . Nie chce rzucac klod pod nogi uzytkownikom (tak tak. wiem, ze to robie), ale chce, zeby forum bylo bardziej przejrzyste i ciekawe.

Jezeli kogos uraze skasowaniem jego posta, a nie otrzyma on maila, to zapraszam na gg.