-
Re: Czy on i ona moga zyc razem?
Mam fotki i opis jak odroznic samca od samicy ale bez drogiej plci to chyba nie uda mi sie tego zrobic.Nie bede mial z czym tego porownac.Wolalbym zeby zrobil to ktos kto sie na tym zna.
Adamek co do odwracania skorpa to wez dluga pensete i wez go za ogon podnies i bedziesz mogl zobaczyc.Najlepiej nad terra na mala wysokosc bo ona maja mocne te ogony i czasami sie wierca i moga wypasc a to juz by nie bylo dobrze.Zreszta moj jak go biore penseta to i tak dosiegnie do niej szczypcami i proboje szczypac.
Walter dzieki za stronke.Ja mialem troszke inne fotki z jakiejs niemieckiej stronki.
A jeszcze jedno:Czy jak wloze tego nowego osobnika do terra to od razu moga sie seksic czy np jest jakis okres w ktorym tylko moga????
Samca przeloze do innego terra jak sie mlode urodza bo wczesniej jesli bedzie spokoj to nie trzeba.
A jak to jest z wylinka gdy jest kilka skorpionow????Czy podczas gdy jeden przechodzi wylinke to drogi go nie uszkodzi?????Wie ze ten przechodzi wylinke i nienalezy do niego podchodzic??????
Uprawnienia umieszczania postów