Frodo tak tak polecaj podziemne :P a noz widelec taki wyskoczy dziabnie i bedzie na nas [rotfl2]

A do Nuga to wlasciwie wszystko jest w FAQ napisane, lacznie z tym braniem na reke, dotykaniem itp :P Dziabanie tez sie czesto nie zdaza bo na ogol ludzie wiedza co hoduja i staraja sie tego uniknac, m.in poprzez nie branie na reke i nie glaskanie, dotykanie.. jesli masz taka potrzebe poszukaj sobie takiej stronki jak virtual creatures, tam mozesz miec wirtualnego smithi lub rosee ktora mozesz glaskac itp, a nawet jak dziabnie to nic Ci sie nie stanie hehehs..
Nadrzewnych na poczatek nie polecam bo sa cholernie szybkie a jak zwiewaja to biegna poki nie znajda kryjowki, naziemne biegna i co jakis czas sie zatrzymuja. To uratowalo mnie kiedys przed zawalem jak mi zwiewal mlody boehmei..
huh, dodatkowo proponuje skorzystac tu z opcji szukaj wpisac cos takiego jak "ukaszenie" lub "ugryzienie" znajdzie Ci odpowiednio duzio postow na temat
a o nadrzewne to albo tutaj w postach albo cofnij sie 1-2 strony w starsze bo posty na ten temat byly moze z tydzien, dwa temu )

jeszcze moze czepne sie szczegolu, bo wkoncu to moje hobby

>najlepszy dla poczatkujacych, na stronie jest napisane o tym cos tam ale chce to >uslyszec od osob zajmujacych sie profesjonalnie tym.

wlasnie text na stronie jest napisany przez takowego "profesjonaliste" wiec radze (radzimy) przeczytac conieco ..

pozdrowki

(hmmm 5minut czy godzina minie nim zobaczymy "watek zamkniety?" hehehs)