Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: Czy boicie się pająków??

Re: Czy boicie się pająków??

Ja od małego fascynowałem sie pajakami ,łapałem wszystko co miało 8 nóg w słoik i wypuszczałem u siebie w pokoju ;D .Chyba dlatego nie za bardzo sie boje moich podopiecznych chociaz czuje przed nimi respekt -poruszaja sie z takim fajnym patosem , a Irminka jak zatupie to az przyjemnie sie człowiekowi robi

Ja strasznie bałem sie pajaczkow i innego robactwa(nadal boje sie swierszczy), kupilem sobie kedziorka potem vagansa i inne.... po jakis 2 miechach odwazylem sie wziasc go na rece hee. tera znie boje sie tylko moich ptasnzikow.... a inne pajaczki(domowe) niech trzymaj sie odemnie z daleka!!

boje sie swierszczy i na dodatek nie mam na swoim wyposazeniu pensety:] ale radze sobie doskonale.....
    a ukaszenia sie nie boje.....poboli i przestanie.....

kmietek ...jak masz uczulenie to Cię nogami do przodu wywiozą.

kmietek hardkorowy ziomal ja też mam uczulenie na duuuużo rzeczy i działam! peace for all fucking magots =

i`am
    Guest

uheuheuh no to niezle;] terrarysci z arachnofobia:P ja natomiast zawsze sie fascynowalem tymi robalami. Coprawda nigy ich nie bralem na rece, ale jak bylem maly to zawsze z moim bratem ciotecznym lapalismy roznego rodzaju robale pakowalismy do sloikow i albo chodowalismy albo urzadzalismy roznego rodzaju walki:P hehe Zawsze chcialem miec ptasznika. No i pewnego razu po tym jak dowiedzialem sie ze ktos w moim miescie ma takiego stwora uwierzylem ze moje mazenie jest do spelnienia;] po dlugich poszukiwaniach kupilem kedziora po 3 wylince;] i zyje nawet do dzisiaj;] L14 czekam wlasnie na wylinke;]

i'am dokładnie to samo robiłem jak byłem mały. Zawsze na działce pakowałem wszelkiego rodzaju robactwo do pudełka i obserwowałem kto komu wpieprzy )

mnie świersze denerwują i zamiast pensteą to łapie je za czułki i wyciągam sadystyczne bo czasem czułka sie urwie ale jest jeszcze druga:-) a tak to boje sie tylko geniculaty bo to diabeł a nie pająk:-)

Uprawnienia umieszczania postów