Master Mike, a na czym tym razem polega moja zalosnosc? A moze ty sie wypowiesz w interesujacym mnie temacie i okazesz wyzszosc nade mna, ze bedziesz komunikatywny i szanujacy innych, w przeciwienstwie do mnie? Tylko na tyle cie stac? "Jestes zalosna"? To jak zalozysz temat, ze z twoim pajakiem jest cos nie tak, to tez napisze ze jestes zalosny... Albo nie, nie znize sie do twojego poziomu.

A, wlasnie, moderatorzy. Chcialam zaznaczyc, ze nie zaczepiam nikogo tym razem, zalozylam temat, ktory mnie interesuje.

Ja naprawde chcialam sie czegos dowiedziec, ale widze, ze nie warto. Zaraz zostane o cos posadzona - wiem, ze mam za uszami, ale przeciez nie czesto zaczepiam, a jak kogos "zbluzgam", to slowami cenzuralnymi. Kilka osob usilowalo cos powiedziec, czegos sie jednak dowiedzialam... Dlaczego posty M.Mike czy paca maja byc lepsze niz moje. Oni pisza na interesujace ich tematy, a ja na swoje. Nie bluzgam, nie zaczepiam, a wrecz przeciwnie, czepiaja sie mnie. Czy niektorzy ludzie naprawde musza pisac nawet wtedy, kiedy nie maja nic do powiedzenia?

Mam nadzieje, ze temat nie zostanie zablokowany, bo NAPRAWDE temat prac dot. ptasznikow mnie interesuje i chcialabym poszerzyc swoja wiedze o Wasze doswiadczenia. Moze i jestem zalosna, ale mam przynajmniej jakies zainteresowania. Wiec jak temat zostanie zablokowany zaczne sie zastanawiac, czy rzeczywiscie jest sens www.terrarium.com.pl i czy terrarystyka w Polsce istnieje chociaz szczatkowo...