O Boze, slowa zakonczone gwiazdkami byly przykladem, jakbym nie miala kultury osobistej. Mike, nie najezdzaj na Agama tylko sam poczytaj dokladnie posty. I z tego, ze sie tak upierasz przy tym "znasz zycie" widze, ze trafilam z przedzialem wiekowym. Nie mowie ci jak masz zyc, masz niska samoocene. Nie obchodzi mnie jak zyjesz i nie mam zamiaru nikogo pouczac w tej kwestii, zrozum to raz na zawsze!

Bachus, fakt, nie jest to forum dla znawcow. Ale gdzie mam zamiescic taki temat jaki tu umiescilam? Malutka czesc osob interesuje sie problemami daleko wykraczajacymi poza tematy tu poruszane (np. Atrax Robustus). Gdzie niby mam porozmawiac na temat tej nieszczesnej literatury naukowej?

NIE BYLO moim zamiarem wszczynanie nowych klotni, zgadzam sie, ze od tego jest priv i ze mnie ponioslo, ale przeciez nie bede sie meilowo czy na gg z ludzmi klocic, bo szkoda mi na to czasu. Ja chce sie TYLKO czegos dowiedziec., Tak samo jak ci, ktorym przeszkadza norka albopilosum!!!

Wiec niech sie ktos wypowie na temat tej literatury, a jak nie ma nic do powiedzenia w temacie, to niech nie mowi. Dziekuje z gory.