Master & Pac oraz inni tego pokroju nie wiem jak Wy ale mnie tez ten temat zainteresowal, jestem wdzieczna Avi za zalozenie takiego tematu bo przynajmniej moze cos tu znajde i poszperam bo szczerze mowiac poza patrzeniem w terra i czytaniem jako takich opisow i ogladaniem fotek g... wiem nt ptasznikow..
A przez was tutaj zmarnowalam wlasnie troche czasu, moje lacze nie jest najszybsze, czasem ma dni ze dziala gorzej od modemu, teraz stracilam czas i cierpliwosc, ale nie chce pomyslec jak sie moze poczuc osoba jadaca z modemu ktora przy okazji traci pieniadze. O tym to wiecie chyba najlepiej z zycia bo chcielibyscie wiekszosc miec tanio.. Wracajac do watku z drogimi ptaszorami, to fakt ceny mnie porazily posmialam sie przez chwile ale nastroj minal jak sie klotnia zaczela.
A wiec tez moglam to sobie wziasc do serca bo sie posmialam z cen akurat tam, bo ja mam sklep w katowicach gdzie ceny sa jak u hodowcow, ale z tego jak zrozumialam posty Avi nie chciala obrazic nikogo tak piszac, miala tylko kupe racji, radze spacerek do sklepu i spytajcie sie ile placa za prad, czynsz, telefon, po chwili spytajcie sie jaka marze musza narzucac by miec co do garnka wlozyc... Pracuje w ksiegowosci co miesiac widze jakie rachunki na to wszystko ida, by zarobic trzeba narzucic marze, albo kantowac w urzedzie.. To wlasnie po tych waszych slowach mozna wywnioskowac ze jestescie na utrzymaniu rodzicow i o niektorych rzeczach nie macie pojecia, np o tym ze czesto temat zmieniac mozna po to by nie brnac dalej w bezsensowna klotnie :P
Wiem, wyszedl z tego of topic, ale nie wytrzymalam, chcialam tylko wam dac do zrozumienia ze nie jestescie tu sami, jeszcze 2-5 postow jest do strawienia, ale nie 20 z ktorych w sumie nic sie ciekawego nie dowiedzialam procz tego ze nadal sie czepiacie :/ Jesli wam nie pasuje nastawienie Avi czy innych do zycia to po prostu nie czytajcie postow, spojrzcie na 4 letnie dziecko, pokazcie jezyk i sie obrazcie traktujac kogos jak powietrze... A wielu bedzie szczesliwych.. zwlaszcza tych co chca poczytac cos wiecej niz klotnie, tych co placa rachunki za prad i telefon, a takze tych co nie zawsze maja pol dnia czasu na siedzenie przy komputerze.

Na odpowiedzi co do tego posta NIE CZEKAM, ani NIE BEDE ODPISYWAC bo to nie ten temat, a stad chce dowiedziec sie czegos o wiele bardziej interesujacego niz jak obrazic kogos lucz czepiac sie bardziej szczegolow (ciekawe ilu przecinkow zapomnialam i jakie mam literowki w poscie :P hehs)
nara