-
Re: Co tu sie u diabła dzieje!!!???!!!
sorry ze ja sie tutaj wtrace ale prawde powiedziawszy po odstapieniu forum Atraxowi malo tutaj zagladalem ale widze ze dzieje sie zle, Pablosa pamietam juz kiedys z rok temu byl zdenerwowany na tego typu zachowanie bardzo prosze jesli widzicie nawet jakies najmniejsze odstepstwa od zasad [tej listy co sie napisalem na gorze storny glownej forum], wszelkigo rodzaju zmiany dyskusji na inny temat, czy prywatne rozmówki kilku użytkowników informujcie mnie albo Atraxa bo ruch jest strasznie wielki a ja i tak musze kilka grup obsługiwać [prawde powiedziawszy malo mnie obchodzi to ze ktos sie na mnie obraza jak dostaje bana, Atrax wydaje mi sie ze chce byc beckonfliktowy w kazdym badz razie ja taki nie jestem i nie bedzie zadnych taryf ulgowych].
Pozatym myslalem nad nowymi moderatorami do tej grupy bo rzeczywiscie jest bardzo popularna, mysle ze lacznie 3 osoby w pelni wystarcza do calkowitej kontroli [nie liczac mnie bo bede tutaj czasem zagladal]
Szukam juz postów Pablosa i osoby ktora tak sie wyrazila w stosunku do jego postow, na pewno nie ujdzie jej to plazem
)
AAA i jeszcze dodam jest tutaj poprostu kilku prowodyrów z tego co widze namierzy się ich i po sprawie
. Nie mam troche czasu na taką robotę ale pomoge.
Uprawnienia umieszczania postów