Robson tak jak pisali poprzednicy wylinka Ci nie splesnieje ani nic sie z nia nie stanie, ten sposob co znalazles bedzie albo sposobem podanym przez Rammsteina na to by nie byla taka krucha lub....
sposobem preparowania martwego pajaka by sie nic z nim nie stalo
MSK jak Ci sa niepotrzebne wylinki a masz duze pajony to ja sie ladnie usmiecham kasa za wysylke gwarantowanaBo teraz poszukuje duzych wylinek mniej wiecej do lutego-marca jak bede robic remont w pokoju i marzy mi sie sciana w wylinkach jakie powkladam do ramek..
Moje sa jeszcze za male bo najwiekszy moj pajak jest po 7 wylince ale i tam mam wszystkie wylinki moich maluchow z wyjatkiem dwoch
1 jak boehmei wylinial pod opieka Martyny i jej pozniej zapomnialam hyhyhs...
2. 6ta wylinka irminii bo mi siostra niechcacy polamala :/
Wylinki zawsze mnie fascynowaly, kiedys mialam wylinke krabai ciagle zastanawialam sie jak on to zrobil ze z niej wylazl(ale tez mi ktos polamal na slubie siostry :/ podejrzewam ze pewnie tez ona ehhh slon w skladzie porcelany)
Takze jak ktos ma niepotrzebne wylinki skorpionow czy pajonow w miae duze nie milimetrowe (tak zeby bylo co w ramke wsadzic) to sie ladnie usmiecham
pozdro

(ale tez mi ktos polamal na slubie siostry :/ podejrzewam ze pewnie tez ona ehhh slon w skladzie porcelany)
Odpowiedz z cytatem