heh to musialo byc zarabiste
to i ja cos powiem
jak poszlem sobie do zoologika mieli tam ptaszory ale nazwane tylko po angielksu bez lacinskich nazw to sie spytalem goscia czy by mi pokazal jakie maja( bo ptaszniki wybly wogole niewidoczne i polozone wysoko na pulce i trzymane w malych terrariach chyba wlasnie 10x10x15 nie jestem pewny no i gosciu pokazal mi jedno.
widac ze sie chlopak nie znal bo powiedzial po co chce takie glupie robale trzymac w domu:-/ no i zajrzal do terrarium pajaczka i od razu spojrzalem na kolesia i bylem troche zdziwiony, okazalo sie ze to byl p.murinus. koles oczywiscie nie wie nic o ptasznikach to zaczal wkladac tam lapy i mi mowic ze ten ptasznik jest troche agresywny YEYEYE i wsadzil palec tam palec i o maly wlos go nie ukasil bo juz mu pokazal kly jadowe (bo koles zaczal tam lapy wsadzac niepotrzebnie:/ ) a koles sie tak wytraszyl ze o malo co terra nie wywalil. oczywiscie w sklepie jest pan ktory zna sie na ptasznikach i zawsze jego sie o cos pytam ale go akurtat niebylo
po zobaczeniu tego co zobaczylem
podziekowalem i wyszlem ze smiechem a potem przed sklepem myslalem ze sie zaraz wytarzam