-
Re: Przestancie już z tym zamykaniem wątków!!!
Ja wiem, co mam robic, a czego nie.
A to, ze inni moderatorzy dzialaja inaczej, to nie obchodzi mnie zbytnio, bo nie bede wlazil w czyjes kompetencje.
Poza tym mam dosyc dluga pamiec... juz raz byl tu watek o cenach w sklepach. Poczatkowo mila dyskusja zakonczyla sie tym, ze wszyscy "skoczyli sobie do gardel" i watek trzeba bylo zamknac, bo na gg mnie o to niektorzy po prostu prosili...
W tym i zeszlym miesiacu wyrzucilem moze z 3 watki, gdzie podawany byl link do jakiejs aukcji z allegro lub cennika sklepowego i za kazdym razem watek wygladal mniej wiecej tak: "patrzcie jaki idiota, kto mu tak drogiego pajaka kupi"...
Jak tak bardzo chcecie, to ten watek tez moge otworzyc, tylko ciekawe, czym sie dyskusja skonczy. I... dopoki ja tu jestem, nie bedzie tu zadnych klotni. Nie mam na mysli wymiany argumentow, ale obrazanie siebie nawzajem i inne takie. Jezeli ktos ma jakies osobiste problemy z niektorymi forumowiczami, to niech zalatwi to na priv.
Btw. Od ponad roku dzialam ciagle w ten sam sposob. Tzn. watki, ktore mi nie pasuja, wylatuja.. dopiero ostatnio zaczalem zamykac i widze, ze powinienem wrocic do kasowania.. wtedy forum byloby czyste i nie byloby zadnych informacji "temat zamkniety". Od roku prawie nikomu to nie przeszkadzalo, wiec ok.
Jezeli ktos uwaza, ze dzialam na niekorzysc forum, niech pisze skarge do Nooka i powie mu, ze przeze mnie nie mozna sobie luzno pogadac o przyjacielskich pajakach z allegro, ktore kosztuja za duzo. Naprawde nie obraze sie.
Uprawnienia umieszczania postów