witam wszystkoch przedmowcow .

bawie sie w pajaki , od nieslugiego czasu , oczywiscie zanim zaczalem , przeczytalem wszystko co bylo mi dostapne , pol terarium i wiele innych terrarystycznych stron i nadal czytam co sie da, tak naprawde uwazam, ze malo jeszcze wiem i duuuzo przedmna. ciagle pojawiaja ie watpliwosci.

ale w odniesieniu do forum , powiem szczerzem, ze nie raz mialem chec sie o cos zapytac . ale reakcje jaki obseruje w odpowiedziach, na moze czasami glupie pytania raczej nie pozwalaja mi na zadanie pytania , nie mam zamiaru wysluchwania, ze jestem glupcem i po co zabralem sie za takie zajecie, a nie np. uprawianie kaktusow .

mam trzy propozycje :

po pierwsze niech nie odpowiada 15 osob tak samo , "czytaj FAq" dodajac zawsze cos od siebie . chyba niepotrzebnie .
po drugie mamy administratorow forum , niech zamykaja posty jesli odpowiedz
znajduje sie w FAq lub juz ktos tam zadajacego pytanie skierowal . to chyba uniemozliwi wypowiadanie sie kolejnym "zfrustrowanym" uczestnikom forum .
no i po trzecie mozna wogole nie odpowiadac - chyba nie mamy do tego obowiazku .

cierpliwosci niczego wiecej .

pozdr.
r

p.s.
jak pierwszy raz obserwowalem wylinke mojej geni (dwie pierwsze mnie ominely) to myslalem ze umiera .
chodzila jak pijana i miala drgawki i ogolnie bylem przerazony.
odpowiedzi na forum co sie z nia dzieje nie znalazlem a byla to 1 wsza w nocy .
nikogo na gg, tlenie ect.

he he ... a dzien wczesniej jadla jak szalona i ciemna byla w normalny sposob .

teraz tylko "spi"... i wogole jej nie widac..
ale zyje i ma sie dobrze..dalej wcina jak szalona ...