no wiesz tak mi podpowiedział kudłaty zeby mu dac wode+cukier pod zęby jadowe moze je zlize czy jakos tak
kocham go ale ejstem skur....... ze to zrobiłem nei dawałem jeść ale dałem mu pare razy ale nie wiem czy za mało bo nei jadł 3-4 miechy to chyba dużo nie ?
co mam robić ? wygląda moze troszke lepiej , polozylem go w małym pudełku na papierze toaletowym bardzo dobrze zmoczonym i trzymalem go na tym ok.2 godz ale zdjełem bo na tym zimno ....... teraz dałem większą temp....... może wygląda 5 setnych lepiej ale nie zbyt........ co robić ? AHA - byłem a aptece po ten cudowny elixir życia który dał Baku ale facet powidział że nie mogą tego zrobić .. nie wiem czemu , chyba nei mają składników ...... i nie moge tego w domu zrobić .. bo tam są pierwiastki i takie coś czego nie widziałem i nie moge sie pokapować :] :[ ... ja mam mało lat powiedzmy ze 14 :/ .........

NIE CHCE GO ODDAĆ NA PASTWE LOSU !! MOŻE JEST JAKIŚ INNY ŁATWY PRZEPISIK CO MOŻE MU POMUC ?? SŁUCHAJCIE - IDE DO DROGIEJ APTEKI ZARAZ WRACAM I WAM POWIEM CO MI POWIEDZIELI !