no wiesz tak mi podpowiedział kudłaty zeby mu dac wode+cukier pod zęby jadowe moze je zlize czy jakos tak![]()
![]()
kocham go ale ejstem skur....... ze to zrobiłemnei dawałem jeść ale dałem mu pare razy ale nie wiem czy za mało bo nei jadł 3-4 miechy to chyba dużo nie ?
co mam robić? wygląda moze troszke lepiej , polozylem go w małym pudełku na papierze toaletowym bardzo dobrze zmoczonym i trzymalem go na tym ok.2 godz ale zdjełem bo na tym zimno ....... teraz dałem większą temp....... może wygląda 5 setnych
![]()
![]()
lepiej ale nie zbyt........ co robić ? AHA - byłem a aptece po ten cudowny elixir życia który dał Baku ale facet powidział że nie mogą tego zrobić .. nie wiem czemu , chyba nei mają składników ...... i nie moge tego w domu zrobić .. bo tam są pierwiastki i takie coś czego nie widziałem i nie moge sie pokapować :] :[ ... ja mam mało lat powiedzmy ze 14 :/ .........
NIE CHCE GO ODDAĆ NA PASTWE LOSU !! MOŻE JEST JAKIŚ INNY ŁATWY PRZEPISIK CO MOŻE MU POMUC ?? SŁUCHAJCIE - IDE DO DROGIEJ APTEKI ZARAZ WRACAM I WAM POWIEM CO MI POWIEDZIELI !

Odpowiedz z cytatem