-
Re: kajman
a tak poza tym , to nie wiem jak wogole mozna oceniac cos o czym sie nie ma pojęcia . Doskonale zdaje sobie sprawe jak wygląda hodowla caiman crocodilus , widzialem te zwierzaki na zywo i wcale nie sa duze , oczywiscie wiem ze metrowy kajman wymaga duzo wiecej miejsca niz metrowy wąż ale gdybym ja go nie zabrał to kiepsko by skończył wiec nie zycze sobie kometarzy typu biedny kajman , bo czlowiek robi cos dla dobra zwierząt i tu jeszcze sie to oczernia .Wole sam go hodowac , pozniej sprezentuje mojemu znajomemu z zoo jezeli nie bede w stanie zapewnic mu idealnych warunkow i wiem ze bedzie to lepszy los tego kajmanka niz gdyby zostal tam gdzie byl . Mozecie mowic co chcecie , mnie to nie obchodzi , ale wkurza mnie gdy ktos twierdzi ze jakies zwierze sie u mnie meczy , do terrarystyki podchodze z totalna miłoscią do zwierząt , każdy wąż poza morelia (narazie) ma terrarium dłuższe niz on sam , staram sie zapewnic jak najlepsze warunki , nigdy nie trzymałem zwierząt w przeniśnikach , w ciasnych terrariach to tak na marginesie bo terrarystyka jest dla mne wszystkim i ludzie mnie totalnie nie obchodza jesli chodzi o opinie .
PS. Nastepnym razem jak cos bedziecie komentowac to sie dobrze zastanówcie bo jak to ujął moj wielki idol Roger Waters "Things are not what they seem"
dawid "łowca krokodyli"
Uprawnienia umieszczania postów