heheh ja juz pisalem ze 3 razy moja historieA wiec dokarmialem pajaczki klatkowe jak katniki krzyzaki juz jako dziecko
Puzniej hodowla katnika w domciu, i ktoregos razu wypad z kolegami do carefoura na targoweki tam zobaczylem 1 raz na oczka ptasznika
i wiedzialem ze bede go mial, tylko nie wiedzialem kiedy, a ze kosztwal ok 100 zl chyba kedzior to szkoda mi bylo. Ale wkoncu znalalzlem samiczke kedziora za 60 zl ktora sprzedali mi zdechla :P jaki pech. Potem G. rosea ktora dostalem chyba z odlowy bo bardzo agresywna zdechla po 2-3 tygodniach dalem sobie spokoj z pajakami na ok 2 lata
i wzialem sie za gady, lecz pajaczki przyciagleny mnie znowu i tak od 2 miesiecy odnowilem kolekcje o 4 gatunki :] najpierw wymiana za gekona lamparciego z serkiem znow zdechlego dostalem. Kupilem cambridge`a od voraxa potem a. metallice od mantida, 2 x murinusy od serka i ostatnio na targach w palacu kultury malutka versicolorke.
Tez jak mam pieniazki to odrazu mysle co kupic a nawet jak ich nie mam to kombinujei juz mam w planach ornate ;]
ale u mnie nie problem rodzice kasa, tylko miejsce gdzie bym trzymal doroslaki bo jak wiadomo duze wymagaja terrarium, takze mysle ze to co mam jak narazie wystarczy, chyba ze jeszcze ta ornatka.... :P
Pozdrawiam.