-
Re: hybrydyzacja - spostrzezenie
mich napisał(a):
> ch*owe!!!!!!"
Wiesz przeczytałem każdy post z osobna i nie zauważyłem żeby ktoś tego słowa użył, ale jak jesteś zwolennikiem hybryd to uzasadnij dlaczego jesteś za to że ty krzyczysz to nie znaczy że masz racje bo ja dalej twierdze że jest tyle gatunków pająków że głowa boli a ile jeszcze jest nie odkrytych do wyboru do koloru co zechcesz naziemne, podziemne, nadrzewne itd. w kolorach też możesz brzebierać do woli, i mysle że każdy terraryta kiedyś by chciał rozmnożyć swoje pająki co z hybrydami jest niemożliwe bo są bespłodne gdzieś musi być jakaś granica nieuważasz? a takie eksperymenty są nie na miejscu bo dalej twierdze nikomu tu nic nieujmując że genetyką to sie powinni zając naukowcy w odpowiednio wyposażonych laboratoriach. A zobacz nawet i to nie bardzo bo wiadomo jak powstały pewne wirusy chorobotwórcze a takie jak ebola itp. a to wszystko przez grzebanie w genetyce dlatego ja uważam że pewne żeczy powinniśmy zostawić w spokoju. Nie twierdze że eksperymenty naukowe do niczego nie prowadzą ale trzeba wiedzieć co chcemy osiagnąć a to nie jest do osiagnięcia domowymi warunkami.
Uprawnienia umieszczania postów