-
Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć
Hi,
Prosze mi pokazać któe zdjęcia i których autorów, niech ci których zdjęcia zostały wzięte bez zgody, prosze się do mnie zgłosić. jak narazie nikt do mnie nie napisał żę zdjęcia są jego i tego sobie nie rzyczą. Logo arachnea jest na zdjęciach, m.in. tylko dlatego żeby zdjęcia nie szły dalej tzn. żę jak pujdą to bęzie to oznaczone. A co z zdjęciami na tp ? też są oznaczone i jakoś nikt nie ma pretensji, więc tak jak mówie twoich zdjęć pawle u mnie podejrzewam nie ma, więć usuwać nic nie musze. I może napisze coś co Cie zdziwi, zdjęcia zostają mi przysyłane, nie biore ich z pierwszych lepszych stron internetowych znalezionych w przeglądarkach. Więc w takim razie włąściciele łamią własne prawo przysyłając mi je? coś dziwne. Także powtórze, ci których zdjęcia są wykorzystane bez zgody prosze się do mnie zgłosić na maila. Jeszcze jedno chciałem poruszyć, jak widzisz to żebym sprawdzał każde zdjęcie które jest do mnie nadesłane czy jest czyjąś własnością? mam nadzieje że te oskarżenia zostaną szybko cofnięe,bo nie godze się na publiczne nie potwierdzone obrażanie.
Uprawnienia umieszczania postów