-
Re: Hybrydy
Domene mam, za 122 zl rocznie (www.ptaszniki.pl). Mefisto, ja potrzebuje czegos o duzej pojemnosci i z duzym transferem - co z tego, ze oszczedze 100 zl, skoro wejdzie kilkadziesiat osob i pojawi sie mi napis "strona zablokowana, przekroczono limit transferu". Mam duze zdjecia (oczywiscie beda podlegac obrobce) i mam ich duzo, moim planem jest opisanie moich 80 gatunkow ptasznikow (znaczy sie opisy juz sa, zdjec przybywa, bo ciagle sie u mnie w hodowli cos dzieje), wraz z artykulami na ich temat, zdjeciami w roznych stadiach rozwoju (nie zadowala mnie zdjecie jedno przy opisie), zdjecia kokonow, jajeczek, mlodych w kokonie, terrariow, kopulacji... Bedzie to strona bez forum i takich innych, poswiecona wylacznie naszym ptasznikom (no, i trzem jaszczurkom, a co je bede zle traktowac) - forum jest tutaj i niech tak pozostanie. Moja stronka bedzie miala charakter wylacznie informacyjny. I nie moze byc na darmowym serwerze, potrzebuje takze duzej jej objetosci. Coz, kiedys powstanie - ma byc porzadna i nie mam zamiaru na niej oszczedzac. A jak nie mam teraz mozliwosci, to sie one znajda. To ma byc moja stronka, a nie na uzyczonym serwerze - mialam juz taka strone i nie powiem, co z tego wyniklo, bo sie wyrazac nie bede. Chce sama decydowac, co i jak ma wygladac, co i kiedy dodam, a co i kiedy wywale.
A poza tym to ide spac...
Uprawnienia umieszczania postów