Słuchaj mi tutaj nie chodzi o przesyłke! i zapakowanie pająków,bo napisałem ze co do crawshayi nie miałem problemów bo mogło się tak zdarzyć że pająk zdechł i sie zdarzyło nic do tego nie mam pogodziłem się, mnie tylko pikło że mnie oszukałeś na versi ponieważ mógłbyś mówić ze nie wiedziaęłs ze to jest samiec gdyby nie miał bulbusów, a one je ma, i tutaj juz sie nie mówi i wysexowanym ptaszniku tylko o samcu, jakoś cięzko mi uwierzyc ze ty tego nie widziałeś, poprstu uwarzam ze kłamiesz, bo nie siedzisz w tym temacie tydzień tylko bardzo długo. a bulbusy widac obrazu jak sie spojrzy na nagogłaszczki wiec nie wciskaj mi kitu. Zastanwiam sie tylko czy zepsuc ci opinie na forum dając ten temat ,może się wypowiedza? a to ze dales mi samca rufilaty co z tego? myslales ze tak mnie ugłaskasz ze nie bede zły na versi ? głownym założeniem było wysyłajac ci 250 zł!!!!!!!! ze to są samice, a teraz wyląowałem z dwoma samcami któe zdechną po 2 miesiacach, wiec mi nie gadaj bzdur że nie wiedziałęs ze to jest samiec.
kolego to jest mój mail który do ciebie napisałem, nie to co ty napisałeś, twoja korekta jest zajebistym kłamstwem.